INPOT® by iUS

  iUS koncept är mycket mer än bara en brokig samling olika ytterkrukor.

     Den koordinerade kollektionen är heltäckande i såväl materialval, storlekar                  och design. Alla modeller är dessutom anpassade för iUS Inpot® innerkrukor. 
 

iUS Koncept

iUS krukor är lämpliga för både inom- och utomhusbruk då alla            innerkrukor har löstagbar dräneringsplugg.

Inpot® är en innerkruka som är tillverkad i ett material som har en       elasticitet, oavsett temperatur. Detta eliminerar att vatten samlas i       ytterkrukan och därmed risken att den fryser sönder. Innerkrukan       bidrar också till lägre vikt genom mindre jordåtgång.

DESIGN.

Ett av våra primära mål är att ständigt ligga i framkant när det kommer till design. Modern såväl som tidlös.

PRISVÄRDHET.

Ingen vill betala för mycket eller få för lite för sina pengar.Tack vare många år i branschen och mycket goda relationer med samarbetspartners och fabriker kan vi alltid garantera de lägsta priserna. 

Vi känner med alla individualister där ute. Vi vet att människor är olika och alla vill inte ha vad grannen har. Därför ser vi till att alltid ha ett brett urval i vårt sortiment.

SORTIMENTBREDD.
FUNKTION.

En kruka skall inte bara vara snygg och tilltalande - den skall också vara praktisk. Med iUS INPOT innerkrukor eliminerar man risken att krukan fryser sönder, dessutom blir den både lättare att lyfta och bära. Att det går åt mindre planteringjord är ju bara en bonus. Det kallar vi bra funktion!